Previous
Previous Product Image

Elaxa x20 capsule

L 1,000.00
Next

Yovita Plus Baby 14ml

L 860.00
Next Product Image

Xflor gocce 5 ml

L 1,350.00

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Description

XFLOR Gocce është një suplement ushqimor me pika I cili ka në përmbajtje kombinimin e  me Fermenteve Laktike dhe Zinkut. Siguron një shtesë të këtyre lëndëve ushqyese në rast të mungesës ose nevojës së shtuar. Probiotikët nxisin ekuilibrin e florës së zorrëve. Zinku nxit në funksionimin normal të sistemit imunitar.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Xflor gocce 5 ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
Open chat
Hello 👋
How can we help you?