Previous
Previous Product Image

Eunova B12 Plus x 10 drinks

Original price was: L1,500.00.Current price is: L1,400.00.
Next

Macular B Forte x 20 compresse

Original price was: L2,100.00.Current price is: L2,000.00.
Next Product Image

Concavit Multivitamine x 25 capsules

L940.00

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Categories: ,

Description

Concavit Multivitamine është një suplement dietetik që përmban një kombinim të vitaminave dhe mineraleve të rëndësishme për organizmin. Kjo formulë e pasur është e përshtatshme për përdorim të përditshëm për të mbuluar nevojat e ndryshme ushqimore dhe për të siguruar që organizmii të ketë një furnizim të mjaftueshëm me substancat themelore për funksionimin e duhur të tij.

Kutia vjen në një paketë prej 25 kapsulash, duke e bërë atë të përshtatshme për një periudhë të caktuar të përdorimit. Përmbajtja e kapsulave mund të përfshijë vitamina si A, C, D, E, B6, B12 dhe Acid folik, si dhe minerale si Hekur, Kalcium, dhe Zink, ndër të tjera. Kjo formulë është e përshtatshme për individët që mund të kenë nevojë për një shtesë të vitaminave dhe mineraleve në dietën e tyre për shkak të dieteve të kufizuara, stresit, ose kushteve të tjera shëndetësore.

Për përdorim të sigurtë dhe efikas, është e rëndësishme të respektoni udhëzimet e dozimit të rekomanduara në etiketën e produktit ose siç ju këshillon një profesionist i kujdesit shëndetësor.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Concavit Multivitamine x 25 capsules”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
Open chat
Hello 👋
How can we help you?