Previous
Previous Product Image

ESI Pappa Reale x16 pocket drink

L 1,550.00
Next

Forreac Adulti x14 stick pack

L 1,720.00
Next Product Image

Neurotynox D x30 tablete

Original price was: L 2,360.00.Current price is: L 2,100.00.

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Category:

Description

Neurotynox D është një suplement dietik i disponueshëm në formën e tabletave. Përmban një kombinim të vitaminës D dhe aminoacideve, siç është L-tyrosine, e cila mund të ketë efekte pozitive në funksionin e trurit dhe të sistemit nervor.

Vitamina D është e rëndësishme për shëndetin e përgjithshëm, duke përfshirë funksionin e rregullt të muskujve, rritjen dhe mbajtjen e densitetit të kockave, si dhe mbështetjen e sistemit imunitar. Aminoacidet, nga ana tjetër, janë ndërtesa themelore për proteinat që përbëjnë qelizat e trupit dhe kanë rol të rëndësishëm në funksionin e sistemit nervor.

Përveç kësaj, efektet specifike dhe përdorimi i Neurotynox D mund të ndryshojnë në varësi të personit dhe gjendjes së tyre shëndetësore aktuale. Është gjithmonë e rekomandueshme të konsultohet me një profesionist të kujdesit shëndetësor para fillimit të ndonjë suplementi të ri.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Neurotynox D x30 tablete”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
Open chat
Hello 👋
How can we help you?