Overview

Politika jonë e rimbursimit dhe kthimit zgjat 30 ditë. Nëse kanë kaluar 30 ditë nga blerja juaj, ne nuk mund t’ju ofrojmë rimbursim ose shkëmbim të plotë.

Për t’u kualifikuar për kthim, artikulli juaj duhet të jetë i papërdorur dhe në të njëjtën gjendje që e keni marrë. Gjithashtu duhet të jetë në paketimin origjinal.

Disa lloje mallrash përjashtohen nga kthimi. Mallrat që prishen si ushqimi, lulet, gazetat ose revistat nuk mund të kthehen. Ne gjithashtu nuk pranojmë produkte që janë mallra intime ose sanitare, materiale të rrezikshme ose lëngje ose gazra të ndezshëm.

Artikuj shtesë të pakthyeshëm:

  • Gift cards
  • Downloadable software products
  • Some health and personal care items

Për të përfunduar kthimin tuaj, ne kërkojmë një faturë ose vërtetim blerjeje.

Ju lutemi, mos ia dërgoni blerjen prodhuesit.

Refunds

Pasi kthimi juaj të merret dhe inspektohet, ne do t’ju dërgojmë një email për t’ju njoftuar se kemi marrë artikullin tuaj të kthyer. Ne gjithashtu do t’ju njoftojmë për miratimin ose refuzimin e rimbursimit tuaj.

Nëse jeni miratuar, atëherë rimbursimi juaj do të përpunohet dhe një kredi do të aplikohet automatikisht në kartën tuaj të kreditit ose në mënyrën origjinale të pagesës, brenda një sasie të caktuar ditësh.

Rimbursimet e vonuara ose mungojnë

Nëse nuk keni marrë ende një rimbursim, fillimisht kontrolloni përsëri llogarinë tuaj bankare.

Pastaj kontaktoni kompaninë tuaj të kartës së kreditit, mund të duhet pak kohë përpara se rimbursimi juaj të postohet zyrtarisht.

Më pas kontaktoni bankën tuaj. Shpesh ka pak kohë përpunimi përpara se të postohet një rimbursim.

Nëse i keni bërë të gjitha këto dhe nuk keni marrë ende rimbursimin tuaj, ju lutemi na kontaktoni në info@farmacimirela.al.

Artikujt e shitjes

Mund të rimbursohen vetëm artikujt me çmim të rregullt. Artikujt e shitjes nuk mund të rimbursohen.

Exchanges

Ne i zëvendësojmë artikujt vetëm nëse janë difektozë ose të dëmtuar. Nëse keni nevojë për ta shkëmbyer atë për të njëjtin artikull, na dërgoni një email në contact@ristopharma.com dhe dërgoni artikullin tuaj në dyqanin tonë fizik.

Gifts

Nëse artikulli është shënuar si dhuratë kur është blerë dhe dërguar direkt tek ju, ju do të merrni një kredit dhuratë për vlerën e kthimit tuaj. Pasi të merret artikulli i kthyer, do t’ju dërgohet një certifikatë dhuratë.

Nëse artikulli nuk është shënuar si dhuratë kur është blerë, ose dhuruesi ia ka dërguar porosinë vetes për t’jua dhënë më vonë, ne do t’i dërgojmë një rimbursim dhuratëdhënësit dhe ai do të mësojë për kthimin tuaj.

Shipping returns

Për të kthyer produktin tuaj, duhet ta dërgoni produktin tuaj me postë në dyqanin fizik.

Ju do të jeni përgjegjës për të paguar për kostot tuaja të transportit për kthimin e artikullit tuaj. Kostot e transportit janë të pakthyeshme. Nëse merrni një rimbursim, kostoja e transportit të kthimit do të zbritet nga rimbursimi juaj.

Në varësi të vendit ku jetoni, koha që mund të duhet që produkti juaj i shkëmbyer të arrijë tek ju mund të ndryshojë.

Nëse po ktheni artikuj më të shtrenjtë, mund të konsideroni përdorimin e një shërbimi transporti të gjurmueshëm ose blerjen e sigurimit të transportit. Ne nuk garantojmë se do të marrim artikullin tuaj të kthyer.

Need help?

Na kontaktoni në contact@ristopharma.com për pyetje në lidhje me rimbursimet dhe kthimet.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping