Previous
Previous Product Image

Tachifludec limone x10 sacchet

L 757.00
Next

Entelact 15ml

L 1,560.00
Next Product Image

Buona Simbiosistem x20 bustine

L 1,513.00

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Category:

Description

Simbiosistem është një shtesë ushqimore e bazuar në probiotikë (enzimat e qumështit) dhe prebiotikë (fibra) që janë të dobishëm në rastin e kapsllëkut, diarresë së shkaktuar nga një dietë e gabuar ose një ndryshim në florën e zorrëve pas një trajtimi me antibiotikë.  Përmban 20 miliardë Lactobacillus të gjallë (Lattobacillus acidophilus dhe Lattobacillus plantarum), fermente laktike thelbësore për të mbajtur një florë bakteriale të ekuilibruar të zorrëve. Përmban 2 gram Fibra (inulinë nga çikorja dhe oligofruktozë), e cila kontribuon në ruajtjen e funksionit fiziologjik të zorrëve.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Buona Simbiosistem x20 bustine”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
Open chat
Hello 👋
How can we help you?