Previous
Previous Product Image

Algidrin 100ml

L 548.00
Next

LactoFloren Cist x20 bustine

L 2,720.00
Next Product Image

Softlax Bambini x6 microclismi

L 300.00

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Category:

Description

Përbërja dhe Përfitimet: Softlax Bambini është një produkt i dedikuar për trajtimin e kapsllëkut tek fëmijët. Paketimi përmban 6 mikroklizma të gatshme për përdorim. Ky produkt ofron një zgjidhje të shpejtë dhe efektive për problemet me tretjen, duke ndihmuar në lirimin e zorrëve dhe përmirësimin e komfortit të fëmijës.

Përdorimi:

  • Përdorimi: Rekomandohet për fëmijët që kanë nevojë për një trajtim të shpejtë dhe efektiv për kapsllëkun.
  • Mënyra e përdorimit: Hapni mikroklizmën dhe vendoseni në anus të fëmijës. Shtypni butësisht përmbajtjen deri sa të mbarojë, dhe prisni efektin.
  • Këshilla për përdorim: Përdoreni vetëm një herë në ditë ose sipas rekomandimeve të mjekut.

Karakteristikat:

  • Delikat dhe i sigurt: I dizenjuar specifikisht për fëmijët, ky produkt është i butë dhe i sigurt për t’u përdorur.
  • Lehtë për përdorim: Mikroklizmat janë të para-përgatitura dhe të gatshme për përdorim, duke e bërë procesin të shpejtë dhe të thjeshtë.
  • Efektiv: Ndihmon në lirimin e kapsllëkut brenda pak minutash, duke siguruar një zgjidhje të shpejtë për problemet me tretjen e fëmijëve.

Paralajmërime dhe Kujdes:

  • Mbani larg fëmijëve: Produkti duhet të përdoret nën mbikëqyrjen e një të rrituri.
  • Konsultohuni me mjekun: Nëse simptomat vazhdojnë ose përkeqësohen, kontaktoni mjekun e fëmijës tuaj.
  • Ruajtja: Ruani në një vend të freskët dhe të thatë, larg nga rrezet e diellit.

Përfundim: Softlax Bambini x 6 Microclismi është një produkt i besueshëm dhe i përshtatshëm për trajtimin e kapsllëkut tek fëmijët, duke ofruar rehati dhe lehtësim të shpejtë nga simptomat e pakëndshme.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Softlax Bambini x6 microclismi”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
Open chat
Hello 👋
How can we help you?