Previous
Previous Product Image

Algidrin 100ml

L 548.00
Next

LactoFloren Cist x20 bustine

L 2,720.00
Next Product Image

Supofen 85ml

L 437.00

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Category:

Description

Supofen është shurup që përmban si lëndë aktive Paracetamol që përdoret për lehtësimin e simptomave të gripit dhe të ftohtit, temperaturës, dhimbjes së lehtë të kokës, dobësisë së lehtë të muskujve etj. Vepron në eliminimin e dhimbjeve të kokës dhe dhimbjeve të shkaktuara nga faktorë të ndryshëm. Nëse është e nevojshme mund të përdoret deri në 4 herë në 24 orë (çdo 4-6 orë).

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Supofen 85ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
Open chat
Hello 👋
How can we help you?