Previous
Previous Product Image

PIC Classic x 20 pcs

L190.00
Next

Corn Removal Plaster x 10 Pieces

L300.00
Next Product Image

Novalcol Skin Disinfectant 250ml

Original price was: L250.00.Current price is: L200.00.

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Description

Novalcol Skin Disinfectant është një lëng dezinfektues për lëkurën, i dizajnuar për të larguar mikroorganizmat të cilët mund të shkaktojnë infeksione. Përdoret zakonisht për të dezinfektuar lëkurën para procedurave kirurgjikale, injeksionesh ose trajtimeve të tjera mjekësore.

Përmban alkool etilik si substancë aktive, e cila është një dezinfektues efektiv për lëkurën. Novalcol Skin Disinfectant është e dizajnuar për të minimizuar rrezikun e infeksioneve në mjekësi dhe ka një shirit të gjerë të aplikimeve, përfshirë përdorimin në spital, qendrat e kujdesit shëndetësor dhe përdorimin në shtëpi për trajtimin e plagëve të vogla.

Kjo formule është e përshtatshme për përdorim në lëkurën e shëndetshme dhe nuk lë lëkurën me ndjesi të yndyrshme ose të lemuar. Është e rëndësishme të ndiqni udhëzimet për përdorimin e produktit dhe të konsultoheni me një profesionist të kujdesit shëndetësor për përdorimin e saj të sigurt.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Novalcol Skin Disinfectant 250ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
Open chat
Hello 👋
How can we help you?