Previous
Previous Product Image

Eunova B12 Plus x10 drinks

Original price was: L 1,500.00.Current price is: L 1,400.00.
Next

Macular B Forte x20 compresse

Original price was: L 2,100.00.Current price is: L 2,000.00.
Next Product Image

Mini drops Multivitamine 50ml

L 1,440.00

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Categories: ,

Description

Mini Drops Multivitamine është një lloj suplementi në formën e pikave, i cili përmban një kombinim të vitaminave dhe mineraleve të rëndësishme për shëndetin. Produkti vjen në një shishe prej 50ml dhe është dizajnuar për të siguruar një shtesë të lehtë dhe të shpejtë të këtyre substancave të rëndësishme.

Pikat janë të përshtatshme për të gjithë, duke përfshirë fëmijët dhe të rriturit që kanë vështirësi me konsumimin e tabletave ose kapsulave të mëdha. Përmbajtja e pikave përfshin vitaminat A, C, D, E, B6, B12, si dhe minerale të tilla si hekur, kalcium dhe zink, ndër të tjera.

Përdorimi i Mini Drops Multivitamine mund të jetë i dobishëm për ata që kanë nevojë për një shtesë të vitaminave dhe mineraleve në dietë, për të mbuluar nevojat e tyre të ushqyeshme. Si për çdo suplement, është e rëndësishme të respektoni udhëzimet e dozimit të rekomanduara nga prodhuesi ose një profesionist i kujdesit shëndetësor për të siguruar një përdorim të sigurtë dhe efikas.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Mini drops Multivitamine 50ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
Open chat
Hello 👋
How can we help you?