Previous
Previous Product Image

Drimo Erbe

L1,000.00
Next

Viru Protect spray fyti

L1,440.00
Next Product Image

Fluxoril x 14 bustine

Original price was: L1,800.00.Current price is: L1,700.00.

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Description

Fluxoril është një preparat i përdorur për trajtimin e simptomave të refluksit (refluksi gastroezofageal) dhe të ulçerës së stomakut. Përbërësit e tij përfshijnë substanca që zvogëlojnë prodhimin e acidit në stomak ose që mbrojnë mukozën e ezofagut nga efektet e acidit.

Bustina e Fluxoril zakonisht përmban një dozë të caktuar të ilaçit që duhet të shpërndahet në një gotë uji për të krijuar një pije për përdorim oral. Doza dhe frekuenca e përdorimit të Fluxoril përcaktohet zakonisht nga mjeku ose në përputhje me udhëzimet e etiketës së produktit.

Si me çdo preparat tjetër, është e rëndësishme të ndiqni udhëzimet e përdorimit të prodhuesit dhe të konsultoheni me një profesionist të kujdesit shëndetësor për përdorimin e duhur. Nëse keni simptoma të refluksit ose të ulçerës së stomakut, ju rekomandohet të konsultoheni me një mjek për një vlerësim të plotë dhe për trajtimin e duhur.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Fluxoril x 14 bustine”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping