Previous
Previous Product Image

Broncho Stop 120ml

L538.00
Next

Beeprol Active Spray 30ml

L665.00
Next Product Image

Corn Removal Plaster x 10 Pieces

L300.00

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Description

Corn Removal Plaster është një produkt i përdorur për të larguar majat e lëkurës së dendur, të njohura si majat e kallave. Kalluset shfaqen zakonisht në këmbë dhe janë shkaktuar nga frika ose presioni i vazhdueshëm në lëkurë. Plastrat e heqjes së kallave zakonisht përmbajnë acid salicilik, i cili ndihmon në shkrirjen e lëkurës së dendur dhe në heqjen e saj gradualisht.

Përdorimi i Corn Removal Plaster është i thjeshtë, ku pllaku vendoset mbi majën e kallit dhe mbahet në vend për një kohë të caktuar për të lejuar substancën aktivë të vepronte. Pas disa aplikimeve, kallusi duhet të fillojë të zbutet dhe të heqet gradualisht.

Është e rëndësishme të konsultoheni me një profesionist të kujdesit shëndetësor përpara përdorimit të këtij produkti, për të siguruar që kallusi është në fakt një kallus dhe jo një problem tjetër të lëkurës. Gjithashtu, është e rëndësishme të ndiqni udhëzimet e dhëna në paketim për përdorimin e saktë të Corn Removal Plaster dhe për të minimizuar rrezikun e dëmtimit të lëkurës së shëndetshme rreth majës së kallit.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Corn Removal Plaster x 10 Pieces”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping