Previous
Previous Product Image

Broncho Stop 120ml

L 538.00
Next

Beeprol Active Spray 30ml

L 665.00
Next Product Image

Maska

L 20.00

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Description

Maskat mbrojtëse disa përdorimesh janë maska që mund të përdoren më shumë se një herë për të mbrojtur ndaj grimcave, polenit, ndotjes, dhe mikrobeve. Këto maska janë zakonisht të dizajnuara me materiale të ndryshme që ofrojnë një filtrim të mirë të ajrit, duke lejuar personin të mbrohet nga grimcat dhe mikrobet që mund të shkaktojnë alergji ose sëmundje.

Disa maska mbrojtëse disa përdorimesh janë të njohura si N95 dhe FFP2, të cilat janë të dizajnuara për të filtruar grimcat dhe mikrobet me një efikasitet të lartë. Ka gjithashtu maska të tjera të përdorura për këtë qëllim, të cilat mund të jenë më të lehta dhe më të përshtatshme për përdorim të përditshëm.

Përdorimi i maskave mbrojtëse disa përdorimesh është i rëndësishëm për personat që ndodhen në mjedise me nivele të larta të ndotjes ose që kanë nevojë për mbrojtje të veçantë për shkak të kushteve të tyre shëndetësore. Gjithashtu, është e rëndësishme të ndiqni udhëzimet e prodhuesit për përdorimin dhe pastrimin e maskës për të siguruar që ajo të mbetet efektive dhe e sigurt për përdorim.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Maska”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
Open chat
Hello 👋
How can we help you?