Previous
Previous Product Image

Pregnatol x30 capsule

Next

Algolider Nimesulide 100mg x 30 bustine

Original price was: L634.00.Current price is: L300.00.
Next Product Image

Grippostad x 10 bustine

Original price was: L483.00.Current price is: L450.00.

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Description

Grippostad është një medikament i përdorur për trajtimin e simptomave të ftohjes dhe gripit. Përbërësit e tij përfshijnë paracetamol, fenilefrinë dhe klorfenaminë. Paracetamoli vepron si analgjezik (reduktor i dhimbjes) dhe antipiretik (reduktor i temperaturës së trupit), ndërsa fenilefrina vepron si dekongestiv (për të lehtësuar kongestionin e hundës dhe rrugëve të frymëmarrjes) dhe klorfenamina është një antihistaminik që ndihmon në lehtësimin e simptomave të alergjisë si kollë dhe rrjedhje nga hundët.

Grippostad është në formën e bustinave për përdorim më të lehtë. Doza dhe frekuenca e përdorimit të Grippostad përcaktohet zakonisht në etiketën e produktit ose nga rekomandimet e një profesionisti të kujdesit shëndetësor.

Si me çdo medikament tjetër, është e rëndësishme të respektoni udhëzimet e përdorimit dhe të mos përdorni më shumë sesa sa rekomandohet. Grippostad mund të ketë efekte anësore të mundshme, kështu që është e rëndësishme të lexoni etiketën dhe të konsultoheni me mjekun ose farmacistin nëse keni ndonjë pyetje ose shqetësim rreth përdorimit të tij.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Grippostad x 10 bustine”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
Open chat
Hello 👋
How can we help you?