Previous
Previous Product Image

Doppel Herz Vitamine B12 400 x30 tablet

L 1,200.00
Next

Doppel Herz Vitamine C direct 500mg x20 bustine

L 1,200.00
Next Product Image

Doppel Herz B Kompleks x45 tablet

L 1,200.00

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Description

Doppel Herz B-Kompleks është një suplement ushqimor që përmban një kombinim të vitaminave të grupit B. Kjo formulë e pasuruar me vitaminat B1, B2, B6, B12, niacin, acid folik dhe biotin ka një rol të rëndësishëm në shëndetin e përgjithshëm të trupit, duke ndihmuar në funksionimin e sistemit nervor, në rregullimin e metabolizmit dhe në prodhimin e energjisë.

Karakteristikat kryesore të Doppel Herz B-Kompleks janë:

Përshtatet me nevojat e vitaminave të grupit B në organizëm
Ndihmon në mbështetjen e sistemit nervor dhe në rregullimin e metabolizmit
Mund të ndihmojë në rritjen e nivelit të energjisë
Formulë e lehtë për t’u përdorur, zakonisht në formën e tabletave
Ky produkt është një zgjedhje e shkëlqyer për ata që duan të sigurojnë një shtesë të mjaftueshme të vitaminave të grupit B në dietën e tyre. Për më tepër informacion në lidhje me përdorimin dhe përfitimet e këtij produkti, është e rekomandueshme të konsultoheni me një profesionist të kujdesit shëndetësor.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Doppel Herz B Kompleks x45 tablet”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
Open chat
Hello 👋
How can we help you?