Previous
Previous Product Image

Doppel Herz Vitamine B12 400 x 30 tablets

L1,200.00
Next

Doppel Herz Vitamine C direct 500mg x 20

L1,200.00
Next Product Image

Doppel Herz Vitamine D3 2000 IU x 50 tablets

L1,200.00

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Description

Doppel Herz Vitamine D3 2000 IU është një suplement ushqimor që përmban vitaminë D3 në dozën e 2000 IU (Unitet e Internacionaleve) në tabletë. Vitaminë D3 është e rëndësishme për shëndetin e përgjithshëm të trupit, veçanërisht për shëndetin e kockave, sistemit imunitar dhe shëndetin e muskujve.

Karakteristikat kryesore të Doppel Herz Vitamine D3 2000 IU janë:

Ofron një dozë të lartë të vitaminës D3 (2000 IU në tabletë)
Ndihmon në mbështetjen e shëndetit të kockave
Mund të ndihmojë në përmirësimin e funksionimit të sistemit imunitar
Përdoret për të mbajtur nivelin e mjaftueshëm të vitaminës D3 në organizëm
Ky produkt është një zgjedhje e shkëlqyer për ata që kanë nevojë për shtimin e vitaminës D3 në dietën e tyre, veçanërisht në rastet kur ekspozimi ndaj diellit është i kufizuar. Për më tepër informacion në lidhje me përdorimin dhe përfitimet e këtij produkti, është e rekomandueshme të konsultoheni me një profesionist të kujdesit shëndetësor.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Doppel Herz Vitamine D3 2000 IU x 50 tablets”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
Open chat
Hello 👋
How can we help you?