Previous
Previous Product Image

Avent – Furçë larëse për shishe dhe biberon

L1,030.00
Next

Nutriben A.R. 800g

L3,650.00
Next Product Image

Description

Aptamil 2 është një lloj formulash për foshnjat mbi 6 muaj, e cila është e pasuruar me nutrientë të nevojshëm për zhvillimin e tyre të shëndetshëm. Kjo formulë është e pasuruar me vitaminat dhe mineralet e nevojshme për rritjen dhe zhvillimin e fëmijës, duke përfshirë kalcium, vitaminat A, C, D dhe E, si dhe acid folik.

Karakteristikat kryesore të Aptamil 2 janë:

Përshtatet me nevojat e rritjes dhe zhvillimit të foshnjave mbi 6 muaj
Mund të përdoret si një alternativë për të ushqyer fëmijën në mungesë të gjirit të nënës
Pasuruar me vitaminat dhe mineralet e nevojshme për rritjen dhe zhvillimin e shëndetshëm të fëmijës
Ky produkt është një zgjedhje e zakonshme për prindërit që duan të sigurojnë një ushqim të pasur për fëmijën e tyre në periudhën e pas-gjiit. Për më tepër informacion në lidhje me përdorimin dhe përfitimet e Aptamil 2, është e rekomandueshme të konsultoheni me një pediatër.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Aptamil 2 400g”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping