Previous
Previous Product Image

NUK Orthodontic x 2 Biberona 0-6m

L800.00
Next

Avent Classic+ x 2

L760.00
Next Product Image

Suavinex Premium 6-18m

L600.00

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Description

Suavinex Premium Bohemia 6-18m Silicone S biberon rrens është një zgjedhje e shkëlqyeshme për prindërit që duan një biberon të cilin e përshtasin lehtësisht me gjirin e fëmijës së tyre, duke e bërë ushqimin të jetë më komod dhe më i lehtë për t’u pranuar.

Ky biberon është pjesë e linjës së produkteve Suavinex Premium Bohemia, e cila karakterizohet nga dizajni i tij unik dhe nga cilësia e lartë. Përmban një kokë silikoni të tipit S, e cila është e përshtatshme për fëmijët në grupmoshën prej 6 deri në 18 muaj.

Dizajni i biberonit është ergonomik dhe i përshtatshëm për duart e prindërve, duke e bërë shfrytëzimin e tij të lehtë dhe të këndshëm. Përmban gjithashtu një sistem të integruar të ventilacionit që ndihmon në parandalimin e ajrit të tepërt, duke reduktuar kështu mundësinë e kolikave dhe gazrave tek fëmijët.

Paketimi në sasi prej një biberoni e bën të përshtatshëm për përdorim të përditshëm dhe për të ndjekur nevojat e rritjes së fëmijëve. Suavinex Premium Bohemia 6-18m Silicone S biberon rrens është zgjedhja e duhur për prindërit që dëshirojnë një biberon të cilin mund ta përdorin me lehtësi dhe besim për të ushqyer fëmijën e tyre me komoditet dhe siguri.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Suavinex Premium 6-18m”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping