Previous
Previous Product Image

Aptamil 2 400g

L1,600.00
Next

Nutriben 1 Natal 1800g

L2,850.00
Next Product Image

Description

Nutriben A.R. është një formulë për foshnjat që kanë probleme me refleksin e shumëfishtë të ushqimit (A.R. vjen nga “Anti-Regurgitation” në anglisht), e cila është e dizajnuar për të zvogëluar mundësinë e rrjedhjes së ushqimit nga stomaku në ezofag (refluksi gastroezofageal). Kjo formulë është e pasuruar me gumë xhelfe, e cila bëhet më e dendur në stomak dhe ndihmon në mbajtjen e ushqimit në vendin e tij.

Karakteristikat kryesore të Nutriben A.R. janë:

Përshtatet me nevojat e foshnjave që vuajnë nga refleksi i shumëfishtë i ushqimit
Mund të ndihmojë në zvogëlimin e rrjedhjes së ushqimit nga stomaku në ezofag
Pasuruar me nutrientët e nevojshëm për rritjen dhe zhvillimin e foshnjës
Ky produkt është një zgjedhje e zakonshme për prindërit që duan të trajtojnë problemet e refleksit të shumëfishtë të ushqimit tek foshnjat e tyre. Për më tepër informacion në lidhje me përdorimin dhe përfitimet e Nutriben A.R., është e rekomandueshme të konsultoheni me një pediatër.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Nutriben A.R. 800g”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
Open chat
Hello 👋
How can we help you?