Previous
Previous Product Image

Rovitec Vitamine A+E x 30

L1,560.00
Next

Neuralta B1 B6 B12 x 80 compresse

L2,500.00
Next Product Image

B-Vital Totale x 20 eff tablets

L1,790.00

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Description

B-Vital Totale është një suplement ushqimor që përmban një kombinim të vitaminave të grupit B në formë tabletash efervescente. Vitaminat e grupit B janë esenciale për shëndetin e përgjithshëm të trupit dhe për funksionimin e sistemit nervor.

Karakteristikat kryesore të B-Vital Totale janë:

Përmban një kombinim të vitaminave të grupit B në një tabletë efervescente
Ndihmon në mbështetjen e energjisë së përgjithshme dhe në funksionimin e sistemit nervor
Tabletat efervescente janë të lehta për t’u konsumuar dhe për t’u shpërndarë në trup
Mund të përdoret për të mbajtur nivelin e vitaminave të grupit B të mjaftueshëm në organizëm
Ky produkt është një zgjedhje e shkëlqyer për ata që duan të sigurojnë një burim të mjaftueshëm të vitaminave të grupit B në dietën e tyre. Për më tepër informacion në lidhje me përdorimin dhe përfitimet e këtij produkti, është e rekomandueshme të konsultoheni me një profesionist të kujdesit shëndetësor.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “B-Vital Totale x 20 eff tablets”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping