Previous
Previous Product Image

Natural Factor Vitamin C * 90

L1,950.00
Next

B-Vital Totale x 20 eff tablets

L1,790.00
Next Product Image

Rovitec Vitamine A+E x 30

L1,560.00

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Description

Rovitec Vitamine A+E është një suplement ushqimor që përmban vitaminën A dhe vitaminën E në formë të tabletave. Këto vitamina janë të rëndësishme për shëndetin e përgjithshëm të trupit.

Karakteristikat kryesore të Rovitec Vitamine A+E janë:

Ofron një kombinim të vitaminës A dhe E në një tabletë
Vitaminat A dhe E janë antioksidantë të rëndësishëm që ndihmojnë në mbrojtjen e qelizave nga dëmtimi i radikaleve të lira
Tabletat e shtrydhshme janë të lehta për t’u konsumuar
Ky produkt është një zgjedhje e shkëlqyer për ata që duan të sigurojnë një burim të mirë të këtyre vitaminave në dietën e tyre. Për më tepër informacion në lidhje me përdorimin dhe përfitimet e këtij produkti, është e rekomandueshme të konsultoheni me një profesionist të kujdesit shëndetësor.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Rovitec Vitamine A+E x 30”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping