Previous
Previous Product Image

PIC Classic x 20 pcs

L190.00
Next

Algolider Nimesulide 100mg x 30 bustine

Original price was: L634.00.Current price is: L300.00.
Next Product Image

Actisoufre Nasal Spray 100ml

Original price was: L975.00.Current price is: L900.00.

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Description

Actisoufre Nasal Spray është një produkt i përdorur për pastrimin e hundës në rastet e kongestionit të hundës dhe për të lehtësuar frymëmarrjen. Përmban përbërës si sulfat heksahidrat heksamin dhe sulfat heksahidrat e vazelina, të cilët janë të njohur për vetitë e tyre antiseptike dhe anti-inflamatore.

Ky spray është i përshtatshëm për përdorim lokal dhe aplikohet në hundë për të pastruar dhe për të lehtësuar kongestionin e hundës. Doza dhe frekuenca e përdorimit të Actisoufre Nasal Spray përcaktohet zakonisht në etiketën e produktit ose nga rekomandimet e një profesionisti të kujdesit shëndetësor.

Si me çdo produkt tjetër për hundë, është e rëndësishme të përdoret në përputhje me udhëzimet e prodhuesit dhe të mos e përdorni më shumë se sa rekomandohet. Nëse keni ndonjë pyetje rreth përdorimit të këtij produkti, ju rekomandohet të konsultoheni me një profesionist të kujdesit shëndetësor për këshillë të detajuar.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Actisoufre Nasal Spray 100ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping