Previous
Previous Product Image

Johnson’s Shampoo 300ml

L300.00
Next

Avent – Furçë larëse për shishe dhe biberon

L1,030.00
Next Product Image

Johnson’s Baby Powder 100g

L250.00

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Description

Johnson’s Baby Powder në formatin 100g është një produkt klasik i kujdesit për bebe që ka përdorim të gjerë. Ky produkt është një pulver i butë dhe i shkëlqyeshëm që përdoret për të tharë, për të freskuar dhe për të mbrojtur lëkurën e delikatë të bebeve.

Formulimi i këtij produkti është i pasuruar me gyp dhe ka një aromë të butë dhe të freskët që lë lëkurën e bebes të ndjehet komode dhe e kujdesshme. Johnson’s Baby Poëder ka një teksturë të butë që lejon lëkurën të fryhet dhe të mbetet e butë, duke e bërë këtë produkt një zgjedhje të preferuar për përdorim të përditshëm.

Karakteristikat kryesore të Johnson’s Baby Poëder 100g janë:

Përdoret për të tharë, për të freskuar dhe për të mbrojtur lëkurën e bebeve
Formulë e pasuruar me gyp
Aromë e butë dhe e freskët
Teksturë e butë që lejon frymëmarrjen e lëkurës
Përdorim i përditshëm për përdorim të përditshëm
Ky produkt është një zgjedhje e shkëlqyer për prindërit që duan të ofrojnë kujdes të veçantë për lëkurën e delikatë të bebeve të tyre.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Johnson’s Baby Powder 100g”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
Open chat
Hello 👋
How can we help you?