Previous
Previous Product Image

Johnson’s Organic Shampoo 395ml

L600.00
Next

Avent – Furçë larëse për shishe dhe biberon

L1,030.00
Next Product Image

Mustela Lait Solaire 50+ 40ml

Original price was: L2,200.00.Current price is: L2,000.00.

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Description

Mustela Lait Solaire 50+ është një krem mbrojtës ndaj rrezeve të dëmshme të diellit, i dizajnuar për të mbrojtur lëkurën e delikatë të bebeve dhe fëmijëve nga efektet negative të rrezeve UV. Ky produkt është pjesë e linjës së produkteve të Mustela, të cilat janë të specializuara për kujdesin e lëkurës së fëmijëve dhe të nënat.

Kremi Mustela Lait Solaire 50+ ka një formulë të pasuruar me filtra të avancuar UVA dhe UVB, që ofrojnë një mbrojtje të lartë ndaj diellit. Përmban gjithashtu vitamina që ndihmojnë në ruajtjen dhe rikrijimin e mbrojtjes natyrore të lëkurës së fëmijëve.

Karakteristikat kryesore të Mustela Lait Solaire 50+ 40ml janë:

Krem mbrojtës ndaj rrezeve të diellit për bebe dhe fëmijë
Formulë e pasuruar me filtra UVA dhe UVB
Ofron mbrojtje të lartë ndaj diellit
Përmirëson dhe rikrijon mbrojtjen natyrore të lëkurës
Paketë e përshtatshme për përdorim në udhëtime ose në përditshmëri
Ky produkt është një zgjedhje e shkëlqyer për prindërit që duan të sigurojnë një mbrojtje të efektshme dhe të sigurt ndaj rrezeve të dëmshme të diellit për lëkurën e delikatë të fëmijëve të tyre.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Mustela Lait Solaire 50+ 40ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping