Previous
Previous Product Image

Pampers Premium Care (1-2-3-4-5-6)

Original price was: L 2,000.00.Current price is: L 1,900.00.
Next

Johnson’s Baby Powder 100g

L 250.00
Next Product Image

Johnson’s Organic Shampoo 395ml

L 600.00

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Description

Johnson’s Organic Shampoo është një produkt për kujdesin e flokëve i prodhuar nga Johnson & Johnson, i cili përdorësve u ofron një zgjidhje të butë dhe efektive për pastrimin dhe kujdesin e tyre. Kjo formulë e pasuruar me përbërës organikë është e dizajnuar për të forcuar dhe mbrojtur flokët, ndërkohë që i jep atyre një pamje të shëndetshme dhe të pastër.

Paketa e saj prej 395 ml është e përshtatshme për përdorim të përditshëm dhe përmban një sërë përfitimesh për flokët tuaj. Përdorimi i rregullt i këtij shamponi mund të ndihmojë në zbutjen e flokëve, në mbrojtjen nga dëmtimi i tyre dhe në përparimin e shëndetit të përgjithshëm të tyre.

Karakteristikat kryesore të Johnson’s Organic Shampoo 395ml janë:

Përbërës organikë për një kujdes më të mirë të flokëve
Formulë e butë dhe e efektshme për pastrimin
Forcon dhe mbrojt flokët
Jep një pamje të shëndetshme dhe të pastër
Paketë e përshtatshme për përdorim të përditshëm
Ky produkt është pjesë e angazhimit të Johnson & Johnson për të ofruar zgjidhje cilësore dhe të sigurta për kujdesin personal.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Johnson’s Organic Shampoo 395ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
Open chat
Hello 👋
How can we help you?