Previous
Previous Product Image

Pampers Premium Care (1-2-3-4-5-6)

Original price was: L 2,000.00.Current price is: L 1,900.00.
Next

Johnson’s Baby Powder 100g

L 250.00
Next Product Image

Johnson’s Shampoo 300ml

L 300.00

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Description

Johnson’s Baby Shampoo është një shampo e butë e dizajnuar për të pastruar dhe kujdesur për flokët e foshnjave dhe fëmijëve të vegjël. Kjo shampo është e formuluar me një formulë të butë që nuk irriton sytë dhe nuk dëmton lëkurën e ndjeshme të fëmijëve.

Shampoo Johnson’s Baby është e përshtatshme për përdorim të përditshëm dhe përmban vetëm ingredientë të cilët janë të sigurt për përdorim në lëkurën e fëmijëve. Përmban formulën e Unikareve të Johnson’s, e cila ndihmon në mbajtjen e flokëve të buta, të lehta për të lara dhe të qëndrueshme.

Paketa prej 300ml e bën atë një zgjedhje të mirë për përdorim të përditshëm dhe për të mbajtur me veten në banjë. Johnson’s Baby Shampoo është një zgjedhje e preferuar nga prindërit për cilësinë dhe butësinë e saj për flokët e fëmijëve të vegjël.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Johnson’s Shampoo 300ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
Open chat
Hello 👋
How can we help you?