Previous
Previous Product Image

Avene A-Oxitive Jour 30ml

L 4,900.00
Next

Avene Cleansing Foam 150ml

L 2,400.00
Next Product Image

Avene Creme Cicalfate+ 40ml

L 1,700.00

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Description

Avene Cicalfate+ është një krem rekonstruktues dhe qetësues i përpunuar për të trajtuar dhe për të rikthyer lëkurën e dëmtuar dhe të irrituar. Formuluar me një kompleks të veçantë rekonstruktues që përmban sulfat zinku dhe heksepeptid-4, ky krem ka një veprim të fortë qetësues dhe ndihmon në rikthimin e strukturës së lëkurës së dëmtuar.

Avene Cicalfate+ është i përshtatshëm për trajtimin e çrregullimeve të lëkurës si lëkurë e dëmtuar, gërshetim, skuqje dhe ndezje. Formulimi i tij është i butë dhe i lehtë, duke e bërë atë të përshtatshëm për përdorim në lëkurën e ndjeshme të fëmijëve dhe të të rriturve.

Ky krem është testuar dermatologjikisht dhe është e sigurt për përdorim në lëkurën e ndjeshme. Produkti vjen në një tub prej 40 ml, e cila është e përshtatshme për përdorim të gjatë dhe të qëndrueshëm. Për rezultate më të mira, rekomandohet përdorimi i rregullt dhe i vazhdueshëm i produktit, në përputhje me udhëzimet e dhëna në etiketën e produktit.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Avene Creme Cicalfate+ 40ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
Open chat
Hello 👋
How can we help you?