Previous
Previous Product Image

Aesthetico Active Foam 200ml

L 2,590.00
Next

Avene Hydrance Riche 40ml

L 2,970.00
Next Product Image

Restoria Discreet 147ml

L 1,500.00

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Description

Restoria Discreet është një produkt për ngjyrosje të flokëve i përpunuar për të rikthyer ngjyrën e natyrshme të flokëve të zbardhur ose të bardhësuar. Kjo formulë është e dizajnuar për të sjellë një ngjyrë të shëndetshme dhe natyrale, duke përmbajtur vitaminë E dhe aloe vera për të mbajtur flokët e lëkurën e kokës tërheqës dhe të shëndetshëm.

Restoria Discreet ka një formulë të butë që nuk dëmton flokët dhe nuk i lë ata të ndjehen tërheqës. Përdorimi i rregullt i këtij produkti mund të ndihmojë në rikthimin e ngjyrës së natyrshme të flokëve dhe në mbajtjen e tyre të fortë dhe tërheqës. Përveç kësaj, kjo formulë është e lehtë për të aplikuar dhe për të larë, duke e bërë atë një zgjedhje të përshtatshme për përdorim të përditshëm.

Restoria Discreet është testuar dermatologjikisht dhe është e sigurt për përdorim në lëkurën e ndjeshme. Produkti vjen në një shishe prej 147 ml, e cila është e përshtatshme për përdorim të gjatë dhe të qëndrueshëm. Për rezultate më të mira, rekomandohet përdorimi i rregullt dhe i vazhdueshëm i produktit, në përputhje me udhëzimet e dhëna në etiketën e produktit.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Restoria Discreet 147ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
Open chat
Hello 👋
How can we help you?