Previous
Previous Product Image

Bioclin Bio-force X60 tablet

Original price was: L 5,600.00.Current price is: L 5,500.00.
Next

Bionike Antidandruff Shampoo 200ml

L 1,080.00
Next Product Image

Rigenforte Shampoo 250ml

L 1,280.00

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Description

Rigenforte Shampoo është një shampo e përpunuar me një formulë të veçantë për të mbështetur shëndetin e flokëve dhe për të përmirësuar pamjen e tyre. Kjo formulë përmban një kombinim të vitaminave, mineraleve dhe ekstrakteve bimore që kanë një efekt pozitiv në forcimin dhe rritjen e flokëve.

Përmban vitaminën B6, biotinën dhe ekstraktin e rosmarinës, të cilat janë substancat themelore për të mbështetur shëndetin e flokëve dhe për të rritur shkëlqimin e tyre. Formulimi i butë i kësaj shampoje e bën atë të përshtatshme për përdorim të përditshëm, pa dëmtuar lëkurën e kokës.

Rigenforte Shampoo është i përshtatshëm për të gjitha llojet e flokëve dhe është i dizajnuar për të përmirësuar pamjen e tyre dhe për të rritur volumin. Përdorimi i rregullt i kësaj shampoje mund të ndihmojë në forcimin e flokëve dhe në rritjen e shkëlqimit të tyre, duke i lënë ata tërheqës dhe tërheqës.

Produkti vjen në një shishe prej 250 ml, e cila është e përshtatshme për përdorim të gjatë dhe të qëndrueshëm. Për rezultate më të mira, rekomandohet përdorimi i rregullt dhe i vazhdueshëm i produktit, në përputhje me udhëzimet e dhëna në etiketën e produktit.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Rigenforte Shampoo 250ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
Open chat
Hello 👋
How can we help you?