Previous
Previous Product Image

Johnson’s Baby Olio 300ml

L350.00
Next

Trudi Pasta Protettiva 100ml

L890.00
Next Product Image

Chicco Talcum Powder 150g

L500.00

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Description

Chicco Talcum Powder 150g është një produkt i shkëlqyeshëm për kujdesin e lëkurës së delikatë të foshnjave dhe fëmijëve. Formulimi i këtij talci përmban veti të buta absorbuese dhe elementë të cilët janë të përshtatshëm për lëkurën e ndjeshme të fëmijëve.

Talci është dizajnuar për të ofruar një efekt të thatë dhe të freskët në lëkurën e fëmijëve, duke ndihmuar në parandalimin e lagështisë dhe irritimeve të mundshme. Gjithashtu, ai ka një aromë të butë dhe të këndshme që e bën të përdorshëm dhe të këndshëm për fëmijët.

Paketimi në sasi prej 150g e bën atë të përshtatshme për përdorim të përditshëm dhe për të krijuar një rutinë të shëndetshme për kujdesin e lëkurës së fëmijëve. Chiço Talcum Poëder 150g është një zgjedhje e shkëlqyeshme për prindërit që dëshirojnë një produkt cilësor dhe të besueshëm për të kujdesur për lëkurën e ndjeshme të fëmijëve të tyre.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Chicco Talcum Powder 150g”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
Open chat
Hello 👋
How can we help you?