Previous
Previous Product Image

Dermastil Pediatric Pasta 100ml

L 1,290.00
Next

Johnson’s Cotton Buds x100

L 300.00
Next Product Image

Johnson’s Baby Olio 300ml

L 350.00

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Description

Johnson’s Baby Olio 300ml është një produkt i shkëlqyeshëm për kujdesin e lëkurës së delikate të foshnjave dhe fëmijëve. Kjo formulë e pasuruar me vaj mineral dhe vitamina E është dizajnuar për të ofruar hidratim të thellë dhe mbrojtje për lëkurën e ndjeshme të fëmijëve.

Përdorimi i këtij oloi është shumë i lehtë dhe efektiv. Ai mund të përdoret për masazh të butë pas larjes së foshnjës ose fëmijës, për të mbajtur lëkurën e tyre të butë dhe të hidratuar. Gjithashtu, mund të shtohen disa pika të këtij oloi në ujë të vaskës së foshnjës për të mbajtur lëkurën e tyre të hidratuar gjatë larjes.

Paketimi në sasi prej 300ml e bën atë të përshtatshme për përdorim të përditshëm dhe për të zgjatur shërbimin e produktit. Johnson’s Baby Olio është një zgjedhje e shkëlqyeshme për prindërit që duan një produkt cilësor dhe të besueshëm për të kujdesur për lëkurën e ndjeshme të fëmijëve të tyre.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Johnson’s Baby Olio 300ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
Open chat
Hello 👋
How can we help you?