Previous
Previous Product Image

Exactive Vital Aparat diabeti +50 fisha

Original price was: L2,500.00.Current price is: L2,300.00.

Accu – Chek Instant

L2,500.00

Out of stock

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Description

Aparat për matjen e glukozës në gjak kapilar, shoqëruar me 50 fisha, pajisjen shpuese dhe lançeta. Është i përshtatshëm për vetë-testim dhe për përdorim profesional.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Accu – Chek Instant”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping