Previous
Previous Product Image

Mustela Vitamin Barrier Cream

L850.00
Next

Suavinex Cleansing Gel Shampoo 500ml

Original price was: L2,100.00.Current price is: L2,000.00.
Next Product Image

Mustela Cleaning Gel Bebe Hair Body 200ml

Original price was: L2,120.00.Current price is: L2,000.00.

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Description

Mustela Cleaning Gel Bebe për flokë dhe trup është një produkt i përdorur për pastrimin e lëkurës dhe flokëve të fëmijëve. Përbërësit e tij janë të dizajnuar për të qenë të butë dhe të përshtatshëm për lëkurën e delikatë të fëmijëve, duke minimizuar rrezikun e alergjive dhe reaksioneve të ndryshme të lëkurës.

Ky produkt mund të përdoret për larjen e përditshme të fëmijëve, duke ndihmuar në pastrimin e lëkurës dhe flokëve pa i dëmtuar ato. Si me çdo produkt për kujdesin e lëkurës, është e rëndësishme të përdoret në përputhje me udhëzimet e prodhuesit dhe të shmangni kontaktin me sytë.

Mustela Cleaning Gel Bebe është një zgjedhje popullore për prindërit për shkak të formulës së butë dhe të përshtatshme për lëkurën e fëmijëve. Nëse keni ndonjë pyetje rreth përdorimit të këtij produkti për fëmijë, ju rekomandoj të konsultoheni me një profesionist të kujdesit shëndetësor ose me një farmacist.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Mustela Cleaning Gel Bebe Hair Body 200ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
Open chat
Hello 👋
How can we help you?