Previous
Previous Product Image

Suavinex Premium 6-18m

L600.00
Next

Biolane Baby Detergent 750ml

L1,300.00
Next Product Image

Avent Classic+ x 2

L760.00

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Description

Avent Classic+ x 2 koka ndërruese biberoni është një zgjedhje e shkëlqyeshme për prindërit që duan një zgjidhje të shpejtë dhe të përshtatshme për t’i ndërruar kokat e biberonit të fëmijëve të tyre.

Këto koka ndërruese janë dizajnuar veçanërisht për biberonet e serisë Avent Classic+, duke u përshtatur me formën dhe dimensionet e tyre për një montazh të lehtë dhe të sigurt. Këto kokat janë të përshtatshme për përdorim me biberonet e mëdha dhe të vogla, duke e bërë atë një zgjedhje të përshtatshme për fëmijët e ndryshëm në fazat e tyre të zhvillimit.

Paketimi në sasi prej dy kokash ndërruese e bën atë të përshtatshme për përdorim të përditshëm, dhe lejon prindërit të kenë një kokë të rezervuar në rast se nevojitet. Avent Classic+ x 2 koka ndërruese biberoni ofron një zgjidhje të sigurt dhe të besueshme për prindërit që duan vetëm cilësi të lartë dhe komoditet për fëmijët e tyre.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Avent Classic+ x 2”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping