Previous
Previous Product Image

Mustela Cleaning Gel Bebe Hair Body 200ml

L2,120.00
Next

Suavinex Premium Silicon +4m 360ml

L1,550.00
Next Product Image

Suavinex Cleansing Gel Shampoo 500ml

Original price was: L2,100.00.Current price is: L2,000.00.

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Description

Suavinex Cleansing Gel Shampoo është një produkt i përdorur për pastrimin e lëkurës dhe flokëve të fëmijëve. Formulimi i tij është i dizajnuar për të qenë i butë dhe i përshtatshëm për lëkurën e delikatë të fëmijëve, duke përdorur përbërës të cilësisë së lartë që minimizojnë rrezikun e alergjive dhe reaksioneve të ndryshme të lëkurës.

Ky produkt mund të përdoret për larjen e përditshme të fëmijëve, duke ndihmuar në pastrimin e lëkurës dhe flokëve pa i dëmtuar ato. Është e rëndësishme të përdoret në përputhje me udhëzimet e prodhuesit dhe të shmangni kontaktin me sytë.

Suavinex Cleansing Gel Shampoo është një zgjedhje popullore për prindërit për shkak të formulës së butë dhe të përshtatshme për lëkurën dhe flokët e fëmijëve. Nëse keni ndonjë pyetje rreth përdorimit të këtij produkti për fëmijë, ju rekomandoj të konsultoheni me një profesionist të kujdesit shëndetësor ose me një farmacist.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Suavinex Cleansing Gel Shampoo 500ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping