Previous
Previous Product Image

NexFerrous 150mg x30 capsule

L 3,950.00
Next

Eludril Classic 200ml

L 850.00
Next Product Image

Pregnatol x30 capsule

L 2,808.00

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Category:

Description

Pregnatol x30 capsule është një suplement ushqimor i dizajnuar për të mbështetur nevojat e grave shtatzëna. Këto kapsula ofrojnë një kombinim të pasur të vitaminave dhe mineraleve të rëndësishme për shëndetin e nënës dhe zhvillimin e fetusit gjatë shtatzënisë. Formuluar me acide yndyrore Omega-3, acid folik, dhe vitaminat dhe minerale të nevojshme si kalcium, vitaminë D dhe zink, Pregnatol ndihmon në mbështetjen e shëndetit të gjeneralizuar dhe mirëqenies së nënës shtatzënë. Këto kapsula janë të dizajnuara për të siguruar një burim të rregullt të substancave ushqimore që janë të rëndësishme për një shtatzëni të shëndetshme dhe të qëndrueshme.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Pregnatol x30 capsule”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
Open chat
Hello 👋
How can we help you?