Previous
Previous Product Image

NexFerrous 150mg x30 capsule

L 3,950.00
Next

Eludril Classic 200ml

L 850.00
Next Product Image

Silymarin Forte x120 capsule

L 6,500.00

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Category:

Description

Silymarin Forte x120 capsule është një suplement ushqimor i dizajnuar për të mbështetur funksionin e mëlçisë dhe të përmirësuar shëndetin e saj. Kjo formulë përmban silymarin, një ekstrakt bimor i njohur për vetitë e tij mbrojtëse ndaj mëlçisë, si dhe përfitimet e tij antioksiduese. Silymarin Forte ndihmon në mbështetjen e përgjithshme të shëndetit të mëlçisë, duke ndihmuar në mbrojtjen dhe riparimin e qelizave të dëmtuara. Kapsulat janë të përshtatshme për përdorim të përditshëm dhe janë ideale për të mbështetur një funksion të shëndetshëm të mëlçisë dhe sistemit të saj të pastrimit të toksinave.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Silymarin Forte x120 capsule”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
Open chat
Hello 👋
How can we help you?