Previous
Previous Product Image

Armour Adult Pants S,M,L x10 pcs

L 800.00
Next

Alpino Pomata Callifuga 7.5ml

L 560.00
Next Product Image

Otostik

L 2,000.00

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Category:

Description

· Otostick është një korrigjues kozmetik për veshët e dalë nga silikoni dhe ngjitëse mjekësore; ngjitet në vesh dhe në pjesën ngjitur të kokës, duke siguruar një efekt të menjëhershëm dhe një pamje më natyrale.

· Otostick është një produkt i krijuar nga një nevojë; për të korrigjuar në mënyrë të thjeshtë ndarjen e veshëve, të njohura në popull si “veshët e dalë”.

· Është i lehtë në përdorim, i matur, pasi është prej silikoni transparent dhe i rehatshëm.

· Nuk do të ndjeni se i keni veshur.

· Për sa kohë që, në momentin e vendosjes, zona është pa ujë, lagështi dhe djersë, Otostick do t’i rezistojë ujit, djersës dhe nxehtësisë.

· Nëse vendoset siç duhet, Otostick siguron që kohëzgjatja e korrigjuesit dhe pozicioni i veshit të jenë optimale, prandaj është e rëndësishme të ndiqni udhëzimet e treguara në fletëpalosje.

· Një nga hapat kyç në vendosjen e Otostick, është pastrimi i zonës me një produkt astringent, duke hequr mbetjet yndyrore të shkaktuara nga djersa dhe lagështia.

· Është e përshtatshme të sigurohet për të paktën 4 orë pas vendosjes së Otostick për ta lagur atë ose për të luajtur sporte që do të shkaktojnë djersitje të lëkurës.

· Nuk duhet të ketë qime poshtë korrigjuesit.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Otostik”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
Open chat
Hello 👋
How can we help you?