Previous
Previous Product Image

Armour Adult Pants S,M,L x10 pcs

L 800.00
Next

Alpino Pomata Callifuga 7.5ml

L 560.00
Next Product Image

Lanceta x100 pcs

L 500.00

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Category:

Description

Lanceta x100 ofron një zgjidhje të besueshme dhe efektive për nevojat tuaja të tërheqjes së gjakut. Me një dizajn të përshtatshëm dhe të sigurt, Lanceta x100 siguron një aplikim të lehtë dhe të pakëndshëm për pacientët. Ideale për përdorim në mjekësi dhe laboratorë për analiza të ndryshme, duke ofruar një standard të lartë për performancë dhe siguri.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Lanceta x100 pcs”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
Open chat
Hello 👋
How can we help you?