Previous
Previous Product Image

Algofen x 20 tablete 500mg

Original price was: L258.00.Current price is: L220.00.
Next

Tylolhot Pediatric x 12 bustine

L269.00
Next Product Image

Nurofen 100mg/5ml shurup 150ml

L778.00

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Description

Nurofen shurup është një produkt që përmban ibuprofen si përbërës aktiv. Ibuprofeni është një ilaç i kategorisë së anti-inflamatorëve jo-steroidal (NSAIDs) i përdorur për të lehtësuar dhimbjen, inflamacionin dhe temperatura të larta të trupit.

Nurofen shurup zakonisht përdoret për trajtimin e dhimbjeve të lehta deri në të mesme, si dhimbjet e kokës, dhimbjet muskulare dhe dhimbjet e kokës së fëmijëve. Doza e përdorimit të shurupit të Nurofenit bazohet në pesën e fëmijës dhe zakonisht përcaktohet nga mjeku ose rekomandimet e shënuara në etiketën e produktit.

Si çdo ilaç tjetër, Nurofeni mund të ketë efekte anësore, si ndryshime në stomak, dëmtim të mëlçisë, reaksione alergjike dhe të tjera. Është e rëndësishme të përdoret në dozën dhe për kohën e rekomanduar dhe të konsultoheni me mjekun tuaj nëse keni pyetje ose shqetësime rreth përdorimit të Nurofenit për fëmijë.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Nurofen 100mg/5ml shurup 150ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
Open chat
Hello 👋
How can we help you?