Previous
Previous Product Image

Superfoods Sdetox 300ml

L1,950.00
Next

Synergy Vit C 1000 mg x 60 tab

L1,560.00
Next Product Image

Omega 3 Synergy 1000 mg x 60 soft gel

L1,560.00

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Description

Omega-3 është një koncentrat natyral i lipideve të triglicerideve të peshkut që përmban acide yndyrore esenciale që nuk sintetizohen nga trupi dhe duhet të merren nëpërmjet dietës ose suplementeve. Synergy Omega 3 është një suplement dietik që: – Mbështet funksionin kardiovaskular. – Përmirëson mirëqenien e përgjithshme të zemrës, lëkurës, kyçeve. – Mbështet shëndetin e trurit.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Omega 3 Synergy 1000 mg x 60 soft gel”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
Open chat
Hello 👋
How can we help you?