Previous
Previous Product Image

Albiolact x8 vial

Original price was: L 1,600.00.Current price is: L 1,500.00.
Next

Serapinn Strong 250000 SPU x10 capsule

Original price was: L 3,100.00.Current price is: L 3,000.00.
Next Product Image

Now Liquid Vit D3 59 ml

L 1,470.00

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Description

LIQUID VITAMIN D3 NOW *59ML

  • 1 Pikë përmban 100 IU
  • Ndihmon në mirëmbajtjen e kockave të shëndetshme

Secila pikë përmban 100 IU vitaminë D, 4 pika 400 IU dhe 20 pika 2000 IU.

Përdorimi: Për të rritur: 4 pika, 1-5 herë në ditë. Për fëmijë nën 4 vjec: 4 pika, 1 herë në ditë. Tundeni mirë para përdorimit. Mund të merret direkt direkt ose ta përzihet me pijën tuaj të preferuar.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Now Liquid Vit D3 59 ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
Open chat
Hello 👋
How can we help you?