Previous
Previous Product Image

Albiolact x8 vial

Original price was: L 1,600.00.Current price is: L 1,500.00.
Next

Serapinn Strong 250000 SPU x10 capsule

Original price was: L 3,100.00.Current price is: L 3,000.00.
Next Product Image

Coledan 15000IU 10ml

Original price was: L 891.00.Current price is: L 800.00.

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Description

Coledan 15000 UI është një suplement dietik i bazuar në pika të vitaminës D3.
Indikacionet:

Parandalimi i rakitave, përfshirë të porsalindurit e parakohshëm; parandalimi i mungesës së vitaminës d3 në pacientët me keqpërthithje dhe pacientët me rrezik të lartë pa malabsorbim;
Trajtimi i mirëmbajtjes për osteoporozën; trajtimin e rakitave dhe osteomalacisë.
Trajtimi i hipoparatiroidizmit

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Coledan 15000IU 10ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
Open chat
Hello 👋
How can we help you?