Previous
Previous Product Image

Supradyn Energija x30 tablet

L2,200.00
Next

Superfoods Sdetox 300ml

L1,950.00
Next Product Image

Lipolow Plus x20 tablet

L2,000.00

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Description

Lipolow Plus x20 tablet është një suplement ushqimor i përbërë nga një kombinim i veçantë i përbërësve të cilët ndihmojnë në mbështetjen e procesit të humbjes së peshës dhe në rregullimin e metabolizmit të yndyrës në organizëm.

Përmban ekstrakte bimore si: fara të lëngshme lulesh dhe shkurre, lëng aloe vera dhe një kombinim të vitaminave dhe mineraleve të rëndësishme për metabolizmin e shëndetshëm të yndyrës.

Ky suplement është i përshtatshëm për ata që janë në një regjim të humbjes së peshës dhe duan të mbajnë një stil jetese të shëndetshme. Është e rëndësishme të konsultoheni me një mjek ose specialist përpara se të filloni një regjim të ri ushqimor ose të suplementeve për të siguruar që është e përshtatshme për nevojat tuaja të shëndetit.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Lipolow Plus x20 tablet”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
Open chat
Hello 👋
How can we help you?