Previous
Previous Product Image

Doppel Herz Aktiv Meno x30 tablet

L 1,400.00
Next

Concavit Multivitamine x25 capsule

L 940.00
Next Product Image

Kids Multivitamine+ Immunity Lollipops

L 50.00

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Category:

Description

Kids Multivitamine+Immunity Lollipops janë një mënyrë e këndshme dhe e shijshme për të mbështetur shëndetin e fëmijës tuaj. Këto lëpirëse janë formuluara posaçërisht me vitamina dhe minerale të rëndësishme për të ndihmuar në forcimin e imunitetit dhe në promovimin e mirëqenies së përgjithshme. Përbërësit tipikë përfshijnë një kombinim të vitaminave si A, C, D, E, si dhe Zink dhe nutrientet e tjera që janë të rëndësishme për rritjen dhe zhvillimin e fëmijëve.

Lëpirëset janë projektuar që të jenë tërheqëse për fëmijët, duke e bërë më të lehtë për prindërit të sigurojnë që fëmijët e tyre marrin vitaminat që kanë nevojë. Ato mund të jenë një zgjedhje e përshtatshme për fëmijët që nuk duan të hane shumë ushqim ose për fëmijët që kanë vështirësi në gëlltitje. Këto lëpirëse zakonisht vijnë në shije të ndryshme, duke i bërë ato të këndshme për fëmijët për t’u konsumuar ndërsa i sigurojnë atyre nutrientet e nevojshme për të mbështetur sistemin e tyre imunitar dhe shëndetin e përgjithshëm.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kids Multivitamine+ Immunity Lollipops”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
Open chat
Hello 👋
How can we help you?