Previous
Previous Product Image

Solgar Kangavites x60 chewable tablet

L 2,343.00
Next

Supradyn Energija x30 tablet

L 2,200.00
Next Product Image

Solgar Advanced Antioxidant Formula x60 capsule

Original price was: L 5,140.00.Current price is: L 4,500.00.

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Description

Solgar Advanced Antioxidant Formula është një suplement ushqimor i dizajnuar për të mbështetur shëndetin dhe mirëqenien në përgjithësi. Çdo shishe përmban 60 kapsula, të formuluar me një përzierje antioksidantësh që ndihmojnë në mbrojtjen e qelizave nga dëmtimi i shkaktuar nga radikale të lira. Radikalet e lira janë molekula të paqëndrueshme që mund të dëmtojnë qelizat dhe të kontribuojnë në plakjen dhe problemet e ndryshme të shëndetit.

Kjo formulë përfshin antioksidantë kyç si Vitamina C, Vitamina E dhe Seleni, të cilët bashkëpunojnë për të neutralizuar radikalet e lira dhe për të mbështetur sistemin e mbrojtjes natyrale të trupit. Këta antioksidantë gjithashtu luajnë një rol në mbështetjen e funksionit imun dhe në promovimin e lëkurës shëndetësore.

Solgar njihet për suplementet e saj të cilësisë së lartë, dhe Formula Advanced Antioxidant nuk është përjashtim. Ajo është e lirë nga gluteni, mielli, qumështi, soja, kvasi, sheqeri, natriumi, shijet, përmirësuesit artificialë të shijes, ruajtësit dhe ngjyrat. Si me çdo suplement, është e rëndësishme të konsultoheni me një profesionist të kujdesit shëndetësor para se ta shtoni në rutinën tuaj, veçanërisht nëse keni ndonjë gjendje të fshehtë shëndetësore ose po merrni medikamente.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Solgar Advanced Antioxidant Formula x60 capsule”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
Open chat
Hello 👋
How can we help you?