Previous
Previous Product Image

Moller’s Omega-3 x36

L 2,400.00
Next

Doppel Herz Vitamine D3 2000 IU x50 tablet

L 1,200.00
Next Product Image

Doppel Herz Aktiv Meno x30 tablet

L 1,400.00

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Description

Doppel Herz Aktiv Meno është një suplement ushqimor i dizajnuar për të mbështetur shëndetin dhe mirëqenien gjatë periudhës së menopauzës. Ky suplement përmban një kombinim të vitaminave, mineraleve dhe ekstrakteve bimore që mund të ndihmojnë në zvogëlimin e simptomave të menopauzës dhe në mbështetjen e shëndetit hormonal.

Karakteristikat kryesore të Doppel Herz Aktiv Meno janë:

Përbërës të specializuar që mund të ndihmojnë në zvogëlimin e simptomave të menopauzës, si të nxehtit dhe ndryshimet e humorit
Pasuruar me vitaminat dhe minerale që janë të rëndësishme për shëndetin e përgjithshëm
Mund të ndihmojë në mbështetjen e shëndetit hormonal gjatë kësaj periudhe të jetës
Ky produkt është një zgjedhje e shkëlqyer për gratë që ndjejnë simptoma të menopauzës dhe duan një zgjidhje të natyrshme për t’i trajtuar ato. Për më tepër informacion në lidhje me përdorimin dhe përfitimet e Doppel Herz Aktiv Meno, është e rekomandueshme të konsultoheni me një profesionist të kujdesit shëndetësor.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Doppel Herz Aktiv Meno x30 tablet”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
Open chat
Hello 👋
How can we help you?