Previous
Previous Product Image

ESI Batteril 900 x30 tablet

L 1,750.00
Next

Xflor gocce 5 ml

L 1,350.00
Next Product Image

Fave di Fuca x40 tablet

L 1,105.00

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Description

Fave Di Fuca është një suplement që i përket kategorisë së laksativëve. Formulimi i tij lejon të lehtësojë evakuimin duke ndërhyrë në tranzitin intestinal. Produkti përdoret për trajtimin e kapsllëkut të rastësishëm. Në rast shqetësimi të zgjatur, kontaktoni mjekun tuaj.

Ai përmban ekstrakt Senna dhe Malva. Formulimi i tij ndërhyn në kalimin e zorrëve dhe nxit evakuimin e feçeve.

Produkti:

Ai vepron në rregullsinë e kalimit të zorrëve;
Duhet të merret së bashku me një dietë të pasur me fibra;
Duhet të shoqërohet me një dozë adekuate të lëngjeve.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Fave di Fuca x40 tablet”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
Open chat
Hello 👋
How can we help you?