Previous
Previous Product Image

ESI Batteril 900 x30 tablet

L 1,750.00
Next

Xflor gocce 5 ml

L 1,350.00
Next Product Image

Buonerbe forte x 30 tableta

L 1,200.00

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Description

Buonerbe Regola Forte është një shtesë ushqimore që përmban Frangula, ekstrakt të pastruar Senna të titruar me 20% në sennosides, kumbull, Chincona dhe Chicory, të cilat nxisin funksionin normal të zorrëve.

KUR TË PËRDORET

Eshtë i dobishëm në rast të parregullsive dhe kapsllëkut të zgjatur. Siguron veprim të shpejtë, duke mos i irrituar muret e zorrëve. Gjithashtu, ndihmon në rast të kapsllëkut gjatë udhëtimeve, ndryshimit të klimës apo shprehive, dhe në përgjithësi në rastet e mbajtjes së një diete të varfër.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Buonerbe forte x 30 tableta”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
Open chat
Hello 👋
How can we help you?