Previous
Previous Product Image

Acumed 360 ml

L 1,200.00
Next

Curasept ADS 705 0.05% 75ml

L 850.00
Next Product Image

Curasept 0.12% 200ml

L 1,160.00

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Category:

Description

Curasept 0.12% është një shpëlarës oral antiseptik i dizajnuar për të kontrolluar dhe parandaluar formimin e pllakës bakteriale dhe inflamacionit të mishrave të dhëmbëve. Përmban 0.12% klorheksidinë, e cila është efektive në promovimin e shëndetit të mishrave të dhëmbëve dhe përmirësimin e higjienës

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Curasept 0.12% 200ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
Open chat
Hello 👋
How can we help you?