Previous
Previous Product Image

PIC Classic x 20 pcs

L190.00
Next

Algolider Nimesulide 100mg x 30 bustine

Original price was: L634.00.Current price is: L300.00.
Next Product Image

Golapiol Junior Spray Gola 15ml

Original price was: L630.00.Current price is: L600.00.

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Description

Golapiol Junior Spray Gola është një produkt që përdoret për të lehtësuar dhimbjen në fyt dhe për të ndihmuar në pastrimin e hundës. Përbërësit e tij mund të përfshijnë ujë, glicerinë, ekstrakt të eukaliptit dhe yndyrë ushqyese.

Ky spray zakonisht aplikohet drejtpërdrejt në hundë për të ndihmuar në lehtësimin e kongestionit dhe për të rikthyer qetësinë në fyt. Doza dhe frekuenca e përdorimit të Golapiol Junior Spray Gola përcaktohet zakonisht në etiketën e produktit ose nga rekomandimet e një profesionisti të kujdesit shëndetësor.

Si me çdo produkt tjetër për kujdesin e hundës, është e rëndësishme të ndiqni udhëzimet e përdorimit dhe të mos e përdorni më shumë se sa rekomandohet. Nëse keni ndonjë pyetje rreth përdorimit të këtij produkti, është gjithmonë mirë të konsultoheni me një profesionist të kujdesit shëndetësor për këshillë të detajuar.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Golapiol Junior Spray Gola 15ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping